Verken onze lunchmogelijkheden

Ellen Aerts Geschreven door 

Een salade, quiche of broodjes bestellen als lunch, een leuke afwisseling in lunchmogelijkheden.

Lunch is het moment waarop je even de tijd neemt om te ontspannen en een pauze inlast, even weg van de dagelijkse activiteiten. Je kan broodjes bestellen of andere lekkere en voedzame salades, quiches of warme gerechten. De lunchpauze is een moment waarop je terug kracht kan opdoen en je kan voeden met extra energie zodat je er in de namiddag weer volop tegenaan kan. De boog staat even minder gespannen. Je kan een praatje slaan met je vrienden, familie of collega’s. Zo kan je het hebben over de werkdag, plannen voor ’s avonds of het weekend en meteen ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes.

Breng variatie in je lunch

Lunch hoeft niet de saaie boterham in de brooddoos te zijn. Ook hoef je je lunch niet elke dag van thuis mee te nemen, na de zoveelste boterham met kaas kan een lekkere pasta, een krokant broodje, een vers gemaakte boterham, een hartige quiche, een warme soep of salade extra goed smaken. Warm of koud, klassieke of speciale broodjes bestellen, het smaakt allemaal net dat ietsje beter wanneer je lunch klaargemaakt wordt door iemand anders.

Je lunch bestellen op kantoor

Je kan ook op kantoor je lunch of broodjes bestellen. Zo kan je reeds op voorhand je keuze maken en een lijstje samenstellen met wat iedereen wenst voor lunch. Je kan voor het middaguur je bestelling plaatsen en even later afhalen of indien nodig laten leveren. Zo win je tijd en hoef je niet meer aan te schuiven in de file bij de broodjeszaak. Je kan via e-mail of telefonisch je lunch of broodjes bestellen.

Getagged onder :