JamEet - Drink - Proef

Gallery Thumb I

Hoe het allemaal begon...

De inrichting van onze zaak is een heel denkproces geweest. Stilletjes aan groeide er een concept, begonnen de ideeën vorm te krijgen en werden er vooral heel veel schetsen gemaakt!

Gallery Thumb II

Warm industrieel

Metalen betonrasters in combinatie met warm hout of hoe wij een industrieel maar toegankelijk interieur willen creëren.

Gallery Thumb III

Onze toog, onze eyecatcher.

De toog moest en zou ons pronkstuk worden. Door zijn vintage bekleding in barnwood en zijn stoere, industriële betonbladen is hij een echte kanjer geworden. Door zijn lage hoogte gaan we dan weer voor een optimaal contact met onze klanten.


Gallery Thumb IV

JAM...eet...drink...proef

JAM staat voor een totaalbeleving. Eten en drinken is een basisbehoefte, maar doe dit met smaak én in een gezellig interieur en je krijgt een totaal andere beleving.


Gallery Thumb V

Het oog wil ook wat

We eten voor 80% met onze ogen en daarom besteden we bij JAM ook zeer veel aandacht aan hoe onze gerechten gedresseerd worden. Daarnaast besteden we ook zeer veel aandacht aan de versheid van onze ingrediënten.

Gallery Thumb VI

Kom tot rust

Bij ons kan je niet alleen aan een “traditioneel” tafeltje zitten. Plof eens neer in één van onze drie salonnetjes of kom met de hele familie en neem gezellig plaats aan onze grote familietafel met maar liefst twaalf zitplaatsen.

Gallery Thumb VII

Puur natuur

Hoewel onze zaak in het centrum van Bornem gelegen is, kan je zowel op ons terras vooraan (overdekt en verwarmd!) als op ons terras achteraan gezellig tussen het groen zitten. Waarom nog op vakantie gaan als je ook een wijntje kan drinken onder onze olijfbomen ;-)