Heerlijk gezond door superfoods

Ellen Aerts Geschreven door 

Superfoods of powerfoods zijn hot.

Het eten van bijvoorbeeld gojibessen, hennepzaad en tarwegras zouden een positief effect hebben op ons lichaam. Zo bevorderen superfoods de vitaliteit, verminderen ze de kans op kanker, hart- en vaatziekten en vertragen ze het verouderingsproces!

Jong en vitaal

Eet je en leef je gezond dan voel je je vitaal en geniet je van een goede gezondheid. Soms kan je gezonde levensstijl nog een extra gezonde boost gebruiken. Dit kan je doen door superfoods toe te voegen aan je yoghurt, vruchtensap of salades.

Superfoods bevatten veel vitamines, mineralen en antioxidanten. Ze vormen een mooie aanvulling op een dagelijks gevarieerd eetpatroon.

Neem je gezondheid in handen

Gezond leven steunt op 3 pijlers:

  • Gezonde voeding
  • Lichamelijke beweging
  • Gezonde en ontspannen geest

Door onze hectische levensstijl besteden we vaak niet genoeg aandacht aan de eerste en tweede pijler. Na een lange dag werken is het gemakkelijk om slecht te eten. Je rijdt nog snel even langs de frituur… Net hierdoor bevat ons voedingspatroon soms te veel vet en suiker.

Het is belangrijk bewust om te gaan met onze voeding en onze levensstijl zodat we ons lichaam voldoende voeden met goede voedingsstoffen, die bijdragen aan een optimale gezondheid.

Superfoods aan huis of op kantoor

Druk aan het werk thuis of op kantoor en een gezonde boost nodig? Bestel je superfoods aan huis of op kantoor! Een superfood juice, smoothie of superfood yougli (muesli & yoghurt mix) is een super gezonde aanvulling op je middaglunch. Ook kan je superfoods zoals chia zaden, cacao nibs en spirulina bestellen en toevoegen aan je salade.

Superfoods voeg je toe aan je dagelijkse gezonde voeding. Eet gevarieerd, volg een gezonde levensstijl en beweeg voldoende. Dit zijn sleutelelementen voor een gezond leven en lichaam.